Εφιάλτης στον δρόμο με τον μπλε χάρτη!

http://wp.me/s120Nz-55

Εφιάλτης στον δρόμο με τον μπλε χάρτη!
Posted on 30/10/2010 by Konstantinos Floridis
Ας υποθέσουμε ότι την Κυριακή ο λαός αγανακτισμένος από την πρέσα και την απώλεια του greek dream, θυμωμένος από τον ’εκβιασμό του Γιώργου’, γοητευμένος από την Πασιονάρια Λιάνα και τις εναλλακτικές προτάσεις του Σαμαρά για έξοδο από την κρίση και ανάπτυξη,αποφασίζει να ψηφίσει όχι με αυτοδιοικητικά κριτήρια, αλλά με ‘πολιτικά’, δηλαδή αντιμνημονιακά!!!
Το βράδυ της Κυριακής ο χάρτης βάφεται μπλε-πράσινος .

Την μεθεπόμενη Κυριακή , ας ξαναϋποθέσουμε ότι επιβραβεύεται η αντίληψη Σαμαρά-Αλέκας-Αλέκου-Αλέξη-Άνθιμου και λοιπών αντιμνημονιακών δυνάμεων και εκλέγονται στη Β.Ελλάδα οι Ψωμιάδηδες, στην Κ.Ελλάδα οι Αγοραστοί των Σιούφα-Χατζηγάκη, στην Αττική οι Μπασκετμπολίστες και στον Μοριά και νησιά οι Δράκοι.
Οι Γκιουλέκες, Νικηταράδες, Μαντούβαλοι,αναβαπτισμένοι στην κολυμβήθρα των εκλογών θα αισθανθούν δικαιωμένοι για την πολική τους σε όλα τα θέματα τα τελευταία δέκα χρόνια.
Ο χάρτης βάφεται τελεσίδικα μπλε!

Στις 15 Νοεμβρίου ανακοινώνονται νέα ελλείμματα από άλλες κρυμμένες μαύρες τρύπες και η Κυβέρνηση οφείλει να εξεύρει νέους πόρους. Οι αντίπαλοί της ,μεθυσμένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα και επιχαίροντες για το χαστούκι της κάλπης κατά της ανεπαρκούς κυβέρνησης,θα φωνάζουν για το μήνυμα του λαού ,θα ζητούν άλλη πολιτική,άλλο μείγμα,όχι στα μέτρα της κυβέρνησης της τρόικας, που αποδοκίμασε ο λαός. Οι σημαίες της Ουγγαρίας και της Ιρλανδίας θα ανεμίζουν.Όλα τα άλλα θα παγώσουν εκτός από τις ανάγκες για το χρέος και το έλλειμμα.
Ο χρόνος όμως δεν παγώνει. Οι ανάγκες για διαρθρωτικές αλλαγές, για καταβολή μισθών και συντάξεων δεν μπορεί να περιμένουν. Τα σπρεντς θα ίπτανται στους αιθέρες και η πατριωτική αριστεροδέξια συμμαχία των ανεύθυνων καιροσκόπων θα φωνάζει ότι είναι ανεύθυνο να γίνουν εκλογές, το ΠΑΣΟΚ έχει άλλα 3 χρόνια να κυβερνήσει (είπαμε με άλλο μείγμα κλπ) και βρε παιδιά ας περιμένει να περάσουν 3 χρόνια για να πέσει σαν ώριμο φρούτο και να έλθει ο Αντώνης ή ο Κωστάκης να κυβερνήσουν!
Αυτόν τον εφιάλτη σκέφτομαι και τελικά ίσως να δικαιωθεί το αδιανόητο υπό ομαλές συνθήκες σενάριο για διπλή κάλπη στις 12 Δεκεμβρίου .
Τότε θα κατεβούν να ψηφίσουν όλοι με σοφία, τότε ο λαός θα πάρει πραγματικά την τύχη του στα χέρια του και θα είναι άξιος της επιλογής του.
Γιώργο προχώρα,αλλαξέτα όλα!

Advertisements

About Konstantinos Floridis

I am cat lover,music lover,printed paper lover. A middle aged man who is trying to remain young, looking for the elixir of life in music. I work as Biologist in Medical Laboratory at a hospital. I am a teacher of Biochemistry at a professional school. Hobbies:pets,music,politics,books,magazines ,news-papers,science, medicine,biology and Internet.
This entry was posted in Αταξινόμητα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s